Irinel Columbeanu, dezvăluire şocantă în faţa Marei Bănică! "Am fost un dobitoc"

 

Zvonurile referitoare la faptul că Monica ar vrea-o pe Irina definitiv alături de ea in America se înmulţesc pe zi ce trece. Şi asta mai ales după ce şederea micuţei şi a tatălui său în State s-a prelungit considerabil.

Mr. Pink a făcut de curând un gest care ridică multe semne de întrebare. Până mai ieri, luxoasa vilă din Malibu în care Mr. Pink locuieşte alături de Monica Gabor era "scoasă la vânzare". Dar ce să vezi?! Milionarul a hotărât să trăiască în continuare în casa fastuoasă. Mai mult decât atât, în apropiere sunt şi câteva şcoli şi licee de renume. Iar asta nu ne face decât să ne intrebam. Oare Mr. Pink pregăteşte terenul pentru Irinuca?

Mara Bănică şi Silvia Stanciu au fost prezente în platoul "Star Magazin pentru a dezbate situaţia, iar Mara a făcut publică o poveste pe care n-a mai spus-o până acum în faţa camerelor de filmat.

"După toată nebunia cu Monica şi Irinel, m-am întâlnit cu el la o cârciumă şi la un moment dat discuţia evoluase la modul ăsta. I-am spus: 'băi Irinele, ce-a fost în capul tău când ai luat-o pe asta?', iar el a stat aşa cum stă el şi a răspuns: 'Am fost un dobitoc!'. A fost o glumă, dar pe undeva ştia el ce spune", a mărturisit Mara Bănică în direct la "Star Magazin".

Plecarea în Statele Unite ale Americii a lui Irinel Columbeanu
Acesta a mers în SUA la inițiativa Monicăi, fosta soție a milionarului, care a dorit să-şi vadă fiica. Vizita a fost una plină de îndoieli, afaceristul temându-se pentru ce va însemna vacanța de peste Ocean. Iar pentru a se liniști, omul de afaceri român a solicitat, în mare secret, o întâlnire cu Mr. Pink, întâlnire care, pare-se, s-a concretizat și a fost una extrem de plăcută. De altfel, milionarul de la Izvorani și-a prelungit o bună bucată de vreme șederea peste Ocean.


A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest