Irinel Columbeanu, îngenuncheat de datorii! I-ar fi cerut ajutorul Monicăi Gabor, după ce a fost evacuat din locuință

 

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn! Fostul milionar a fost evacuat din apartamentul de lux în care locuia, din cauza datoriilor la întreținere. Mai mult de atât, se pare că omul de afaceri nu se mai poate descurca singur, astfel că a apelat la ajutorul fostei soții, Monica Gabor.

După ce zilele trecute s-a aflat despre problemele financiare cu care se confruntă, la ora actuală, Irinel Columbeanu, acum, au iesit la iveală alte detalii, deloc fericite. Potrivit Click.ro, fostul milionar a fost nevoit să se multe în chirie, într-o altă locuință din zona Colentina. Totodată, se pare că omul de afaceri a renunțat la autoturismele de lux pe care le deținea și acum, conduce o mașină cumpărată la mâna a doua de anul trecut, în valoare de 5.000 de euro.

Potrivit apropiaților săi, citați de aceeași sursă, Irinel Columbeanu i-a cerut ajutorul și fostei sale soții, Monica Gabor. Ajutor care nu i-a fost acordat pe motiv că aceasta trebuie să aibă grijă și de tatăl său care se confruntă cu probleme de sănătate.

„Irinel a sunat-o pe Monica. A lăsat ruşinea la o parte şi i-a spus că are nevoie de nişte bani şi i-a explicat ce probleme are. Monica are un tată de întreţinut, o are şi pe fiica ei Irina în America, aşa că nu i-a spus din prima «Da». Este o situaţie grea pentru el. De când a pierdut toată averea, abia se mai întreţine”, au povestit surse din apropierea lui Columbeanu pentru Click!.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest