Irinel Columbeanu îşi trăieşte a doua tinereţe la cote maxime! A cunoscut-o pe sosia Monicăi în SUA şi nu vrea să se mai întoarcă

 

Vacanța în America i-a cam dat viața peste cap lui Irinel Columbeanu. Oare omul de afaceri s-a îndrăgostit? În orice caz se bucură din plin de a doua tinereţe.
Omul de afaceri Nick Rădoi este celebru pentru petrecerile impresionante, dar se pare că Irinel i-a luat locul! Spunem asta pentru că cei doi apar relaxați în compania mai multor domnişoare pe care le schimbă la fiecare apariţie şi cu care se distrează de minune de fiecare dată. Acesta este un semn că Nick a avut grija să îi organizeze prietenului său un program de divertisment ca la carte!

Însă la ultima apariţie a celor doi, Irinel pare pur şi simplu fermecat de cele două domnişoare care dansează lasciv în faţa lui. Dar ce să vedeţi... una dintre ele seamană izbitor cu fosta lui soţie.

Oare pe Irinel l-a cuprins nostalgia?

Noi credem că nu! Pentru că afaceristul este plecat de mai bine de o lună şi nu pare că are de gând să se întoarcă repede în România. Şi este de înţeles... după cum vedem că decurg lucrurile în state.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest