Irinel Columbeanu, momente grele! Monica Gabor şi-a luat fetiţa, în America, în casa lui Mr. Pink VIDEO

 

Între Irinel Columbeanu şi Monica Gabor există un război care pare că nu se mai termină. După ce s-a dezbătut mulţi ani, cu care din părinţi are trebui să stea fiica celor doi, Irinuca, iată că acum fostul model a reuşit să îşi ia copilul de la afacerist.

Irinuca s-a mutat la Monica Gabor, peste Ocean. Micuţa, în vârstă de 12 ani se află, din nou, alături de mama ei, dar deocamdată este vorba numai despre o scurtă vacanţă. Pentru că este extrem de activă pe reţelele sociale, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a postat numeroase poze cu fiica ei, imagini din care reiese ca se simte extrem de bine în vacanţă, în America.

Chiar dacă a fost atâţia ani în custodia lui Irinel Columbeanu, tot au apărut zvonuri cum că fiica sa stă în grija mamei de anul trecut. Motivul? Faptul că până acum afaceristul obişnuia să vină însoţit de cea mică la toate evenimentele unde era invitat, dar până acum a fost surprins numai în prezenţa iubitei sale. Un alt indiciu care ar sublinia ideea ca Irinuca este plecată de ceva timp, ar fi faptul că colegii de şcoală ai acesteia, i-au scris pe reţelele sociale că îşi doresc să se întoarcă şi sa o revadă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest