Irinel are mari regrete! Iată ce nu-i dă pace afaceristului!

 
+3 click pentru
galerie

L-au cuprins regretele! Irinel Columbeanu se simte responsabil pentru ultimele întâmplări din viaţa lui tumultoasă. Cu ceva experienţă de viaţă, Iri regretă că până la anii ăştia nu a reuşit să găsească şi el o femeie pe măsura lui. Toate au fugit mâncând pământul la scurt timp după debutul relaţiei. Acum, omul de afaceri îi acordă toată atenţia fiicei sale, pe care o răsfaţă la greu.

Afaceristul regretă relaţiile pe care le-a avut şi care s-au încheiat urât! Ultima ispravă este povestea de dragoste cu eleva Alexandra. Culmea este că bruneta n-a recunoscut legătura cu fostul soţ al Monicăi Columbeanu.

„Persoanele care îmi plac mie, curate, cinstite, fug mâncând pământul datorită faptului că presa e tot timpul în jurul meu”.

Aşadar, Iri dă vina pe expunerea mediatică pentru faptul că a pierdut-o pe Alexandra.

„Nu mi se pare că seamănă deloc cu fosta mea soţie şi, cu siguranţă, nici pe dinafară, nici la caracter. Este o fată care nu are nevoie de ajutorul nimănui."

Şi pentru că n-a avut nevoie de ajutorul nimănui, Alexandra i-a spus adio lui Irinel. Bărbatul îşi alină suferinţa în compania fetiţei sale, Irinuca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest