Îşi lucrează muşchii de la 11 ani, ia steroizi şi are 140 de kilograme! Consumă 2,500$ pe lună doar pe hormoni

 
+7 click pentru
galerie

Să devii musculos poate fi visul oricărui bărbat, dar mulţi spun că sunt nefericiţi după ce apucă să ia steroizi. Acesta nu este şi cazul lui Rich Piana, care a atins 140 de kilograme şi câştigă bani din popularitatea pe Internet.

Conform Daily Mail, Rich Piana are 45 de ani şi a fost introdus în lumea bodybuildingului la vârsta de 11 ani de către mama sa, care făcea deja parte din domeniu. La doar 15 ani, acesta a început să intre în competiţii şi la 18 ani deja lua steroizi.

Bărbatul vorbeşte deschis despre consumul de steroizi şi chiar postează în mediul online programe pe zile despre cum ar trebui să fie luate. Acesta mărturiseşte că nu poate fi mai fericit de atât şi că nu regretă nimic.

"Dacă ai de ales între a lua steroizi şi a rămâne natural, alege să stai natural. Nu există niciun motiv pentru care să faci asta, tot ce faci este să îţi răneşti corpul şi pe tine. Dar dacă vrei să devii un bodybuilder profesionist, ghici ce? Trebuie s-o faci, nu ai de ales! Asta e barca în care am fost şi eu", a explicat Piana într-un clip de-al lui.

Bărbatul estimează că banii cheltuiţi pe hormoni atingeau suma de 2,500$ pe lună, fără să fie incluşi şi steroizii. În prezent, Rich Piana nu mai participă la competiţii, dar continuă să-şi lucreze corpul şi câştigă bani din merchandising, suplimente şi popularitatea în mediul virtual.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest