Își mai recuperează Jador banii? Hoții i-au clonat cardul și au făcut cumpărături

 


Jador, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de muzică de petrecere de la noi din țară, a dezvăluit, într-un video postat pe Tik Tok, că a fost victima hoților, asta după ce i-a fost clonat cardul și a rămas fără toți banii acumulați într-un an de zile.

Deși poate părea greu de crezut, Jador are șanse să recupereze banii furați, asta după ce cântărețul va depune o plângere penală împotriva făptașilor, după care va fi demarată o anchetă.

„Banca este obligată să pună la dispoziție sumele de bani respective dacă există niște plăți neautorizate și ulterior să facă investigațiile necesare și să transmită mai apoi autorităților tot ceea ce înseamnă datele pe care le-au procurat, în așa fel încât să fie făptașii trași la răspundere.

Asta dacă mai au pe cine să mai tragă la răspundere. Atunci, totul trebuie să înceapă printr-o plângere penală, căci banca spune foarte clar că nu despăgubește dacă nu se face această plângere penală, dar au existat și surprize când băncile nu au vrut să dispună plata acelor sume, susținând că este de vină proprietarul cardului”, a explicat Adrian Cuculis.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest