Ispita Mircea de la „Insula Iubirii” a devenit tătic pentru prima oară!

 

Mircea Moldovan, fosta ispită masculină de la „Insula Iubirii”, a devenit tată pentru prima oară. Acesta și partenera lui au întâmpinat pe lume un băiețel, iar prima imagine cu micuțul nu a întârziat să apară.

Chiar Mircea Moldovan Radu a fost cel care a făcut marele anunț pe contul său personal de Instagram, acolo unde a publicat și primele imagini cu băiețelul lui de care deja este extrem de mândru. Considerat drept una dintre ele mai atrăgătoare ispite masculine de la „Insula Iubirii”, difuzată de Antena 1, Mircea și-a „supărat” admiratoarele atunci când a decis să părăsească lumina reflectoarelor și să se facă băiat de casă.

Au trecut aproape doi ani de când Mircea Moldovan Radu s-a sustras din lumea mondenă pentru viața de familie, acesta având o relație cu Simona, femeia care i-a și dăruit primul copil, de la începutul anului 2021. Partenera lui Mircea a născut pe 23 noiembrie un băiețel perfect sănătos. Proaspăta mămică a dezvăluit atunci și numele micuțului: „Liam Moldovan”.

Mircea și iubita lui, Simona, sunt oficial împreună de doi ani, de când el s-a întors de la filmările pentru „Insula iubirii”. Cei doi vorbeau de multă vreme, însă la întoarcerea lui în țară lucrurile au devenit mai serioase. Acesta chiar mărturisea în urmă cu ceva vreme că cea mai mare dorință a sa este să își formeze o familie și iată că visul i s-a îndeplinit.

Mircea Moldovan a recunoscut că și-a dorit foarte mult un băiețel, în condițiile în care în familia lui sunt doar fetițe. „Voi fi tată de băiat, sunt foarte mândru. Având în vedere că în familie avem deja doua fetite, un băiețel este exact ceea ce trebuia. Am emoții pentru când îl voi ține în brate. Nimeni nu s-a născut pregătit sa fie tată. Să fiu sincer îmi este frică de tot, de când o să-i fac băiță, când o să-i schimb scutecul”, spunea Mircea Moldovan, la Antena Stars, nu cu mult timp în urmă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest