Ispita Nicoleta de la „Insula Iubirii”, mamă pentru prima oară! Tatăl copilului este fostul soț al unei vedete cunoscute!

 
+4 click pentru
galerie

Cea mai controversată ispită de la „Insula Iubirii este însărcinată, dar șocul abia acum vine. Tatăl copilului este fostul soț al unei vedete pe care o vedeai zilnic în televiziunea din România.

Cea mai sexy ispită de la “Insula Iubirii” și-a arătat burtica de graviduță. Viitorul tătic și bărbatul care i-a furat inima este Bruno Alin Vlad, un om de afaceri din Timișoara, fostul Mădălinei Pamfile.

De când sunt împreună, Nico face drumuri foarte dese la Timișoara, însă blondina spune că situația este una temporară, până când apartamentul ei din București va fi renovat și se vor putea muta în Capitală.

“Noi ne-am cunoscut la “Insula Iubirii”, în urmă cu trei ani și am tot vorbit în decursul timpului, dar totul amical. Până am ieșit într-o zi la cină și așa s-a întâmplat magia, dar nu a fost planificat.” a spus Nicoleta, în urmă cu ceva timp în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Bruno a fost soțul Mădălinei Pamfile, cei doi fiind căsătoriți doar doi ani, din 2015 până în 2017. Apropiații brunetei declarau, atunci, în presa de scandal, că înainte de divorț, Mădălina ar fi primit 25 de mii de euro, de la Alin, ca să își deschidă un salon de înfrumusetare în Capitală. Între timp, Mădălina și-a refăcut viața cu un alt bărbat și a devenit mămica unei fetițe, iar gurile rele spuneau că bruneta era deja însărcinată în momentul divorțului de Bruno.

Dar nici trecutul amoros al lui Nico nu este mai... cuminte. Ispita de la “Insula iubirii” s-a iubit și cu un fost concurent concurent al emisiunii “Like a Star” și, deși, și-au oficializat relația destul de repede, idila lor a durat două luni și s-au despărțit. Însă soarele a răsărit rapid pe strada ei și blondina a găsit pacea și liniștea în brațele lui Bruno, bărbatul care o împlinește din toate punctele de vedere, cu care asteaptă un copil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest