Ispitele Florin și Bogdan s-au încăierat din cauza Laviniei: ”Dacă vrei nu mai ies cu ea la date!”

 

Părăsită de Rey, Lavinia a devenit motiv de ceartă pentru două dintre ispitele din casa fetelor. De la ce a pornit cearta dintre Florin Cerghit și Bogdan Ionescu pe Insula Iubirii.

 

Ispitele Florin Cerghit și Bogdan Ionescu au avut parte de o discuție în contradictoriu. „De ce te interesează, tot timpul mă întrebi de ea, de Lavinia?”, întreabă Florin. „O să evităm să mai vorbim pe tema asta. Dacă vrei nu mai ies cu ea la date mâine”, i-a dat replica Bogdan.

 

La testimonial, Bogdan a spus: „S-au creat pe insulă anumite simpatii și antipatii și în rândul băieților, și al fetelor. Consider că unii dintre băieți cred că aceste fete au venit pentru ei și nu cu parteneri”. Florin și-a justificat și el atitudinea: „Discuția mai aprinsă pe care am avut-o denotă caracterul lui aprins pe care eu nu-l accept. Eu nu-i permit așa ceva”.

 

Lavinia a intervenit între cei doi, în încercarea de a media situația, dar nu pare să fi avut prea mare succes. Totodată, tânăra a părut a fi mai mult de partea lui Bogdan, reproșându-i lui Florin felul în care a încercat să se apropie de ea în ultimul timp. Între cei doi a existat deja primul sărut. Concurenta i-a transmis lui Florin: Și tu ai atitudini ciudate. Uite, ai venit la mine și mi-ai spus că te încarci cu stările mele. Ce vrei să fac, să îți sar în brațe?” La testimonial a spus: „Florin e genul de om care nu comunică foarte mult. E foarte atent și își trage concluziile singur. Da, e o tensiune mare între noi!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest