Îţi aduci aminte de "Valentina, grăsuţa mea frumoasă"? Nu o să îţi vină să crezi cât de mult a îmbătrânit Natalia Streignard

 

Valentina, grăsuţa mea frumoasă a fost o telenovelă care a punctat cifre record de audienţă în urmă cu 10 ani. Serialul a câştigat fani în toată lumea, iar actriţa din rolul principal, Natalia Streignard, a cunoscut succesul.

La fel că în cazul telenvelei "Betty cea urâtă", și aici diferențele dintre eroină și actriță care a dat viață personajului sunt majore. Din punct de vedere fizic, Natalia Streignard arată de milioane și este recunoscută chiar pentru faptul că a câștigat concursuri de frumusețe înainte de a deveni actriță de telenovelă.Fanii serialului au putut să descopere încă de atunci adevărată înfățișare a actriței, care purta un costum,  însă mulți au pierdut-o din vedere după încheierea filmărilor. Ea a mai jucat în câteva telenovele după "Grăsuța mea frumoasă" și apoi a intrat într-un con de umbră, rămânând însărcinată.La 10 ani după încheierea filmărilor, Natalia este mămica unui băiețel superb și spune că are de luat o decizie grea legată de cariera sa, întrucât telenovelele ar ține-o prea mult timp departe de băiețelul ei, Jaques. În prezent, ea este total transformată, iar anii şi-au spus cuvântul pe chipul ei. Deşi are riduri, fosta actriţă şi-a păstrat silueta şi arată impecabil.

Cine e Natalia Streignard

Natalia Martínez Streignard este o actriță originară din Venezuela. Streignard s-a născut în Madrid, Spania. Mama sa a fost din Argentina și tatăl ei din Germania. Când avea 3 ani familia sa a emigrat în Venezuela.

Mario Cimarro și Natalia Streignard s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei "Femeia vieții mele” și s-au căsătorit în 1998. În 2006 au anunțat că se despart, iar finalizarea divorțului a avut loc de-abia în 2009.

Natalia este căsătorită acum cu Donato Calandriello, un om de afaceri de origine italiană. Donato și Natalia sunt împreună din septembrie 2008 şi au împreună un băiat.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest