Îţi aminteşti de telenovela "Clona"? Ce mai face Giovanna Antonelli, actriţa care a interpretat rolul lui Jade

 
+9 click pentru
galerie

Giovanna Antonelli, căci ea este actriţă care a interpretat rolul lui Jade, femeia musulmană care îşi reneagă tradiţiile şi religia pentru o dragoste, are acum 37 de ani, e foarte frumoasă şi, deşi şi-a continuat carieră în actorie, rolul din "Clona" a fost cel care i-a adus celebritatea.

A fost unul dintre serialele care ne-a ţinut pe toţi cu sufletul la gură, prin povestea cu turnuri de situaţie dintre Jade şi Lucas, o femeie musulmană şi un tânăr brazilian.

Am admirat şi am criticat cultura musulmană şi am luat parte la evoluţia medicinei, care, în film, a creat o fiinţă umană, după modelul oii "Dolly". Toate la un loc au făcut din "Clona" o telenovelă care a cucerit publicul!

"Clona" a primit numeroase premii, fiind una dintre cele mai urmărite telenovele. A câştigat nu mai puţin de zece statuete, la categoriile cea mai bună telenovela, cel mai bun scenariu, cea mai bună regie, cei mai buni actori - Antonio Calloni (Mohamed), Leticia Sabatella (Latifa) şi altele pentru roluri secundare.

Ultimul proiect al Giovannei Antonelli a fost rolul unei mame, într-o telenovelă braziliană, filmată în 2013. În ciuda celor 37 de ani, actriţa arată extraordinar! Vă invităm să vedeţi o galerie foto de excepţie!

 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest