Îţi cade părul? Ai nevoie doar de două ingrediente naturale, iar schimbarea va fi vizibilă în doar câteva săptămâni

 

Căderea părului este o problemă pentru multe persoane, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Dacă ai încercat tot felul de tratamente pentru a scăpa de această problemă, însă nimic nu a dat rezultatele pe care le doreai, este momentul să dai o şansă produselor din natură.

Există un amestec pe care îl poţi face singură acasă, este natural şi eficient şi ai nevoie doar de două ingrediente pentru a-l prepara.

După cei vei folosi doar de câteva ori acest remediu, vei observa o schimbare vizibilă în ceea ce priveşte aspectul părului tău.

Acest tratament are la bază kiwi, un fruct bogat în vitaminele A, C, K, și E, precum și în potasiu, fosfor, fier, magneziu, și zinc. Acesta este motivul pentru care este excelent pentru o sănătate de ansamblu, dar mai ales pentru regenerarea firului de păr, conform site-ului secretele.com.

Ingrediente: 

- un kiwi 

- o lingură de votcă de calitate

Mod de preparare: 

Curăţă de coajă kiwi, apoi așază-l într-un castron. Adaugă peste acesta lingura de votcă și cu ajutorul unui blender mixează bine până când vei obține un amestec omogen. 

Aplică acest amestec la rădăcina părului masând ușor scalpul. Acoperă-ți părul cu o pungă și lasă-l să acționeze timp de 30 de minute. Spăla-ți apoi părul cu șampon și apa caldă așa cum o faci în mod obișnuit. 

Poți folosi această masca o data sau de două ori pe săptămâna și vei observa rezultatele în maxim o lună. Prin folosirea acestei măști, părul tău va fi mai puternic și mai sănătos.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest