Îţi cade părul încontinuu? Dă-te cu o singură legumă pe păr de două ori pe săptămână, apoi nu vei mai renunţa la acest tratament

 

Căderea părului este o problemă pentru multe persoane, atât femeile, cât şi bărbaţii, se confruntă cu ea, unii dintre ei chiar în tinereţe. Dacă te-ai săturat de tratamentele care promit marea cu sarea, dar nu au de fapt niciun rezultat real, este momentul să încerci ceva simplu şi natural.

Probabil ai deja această legumă simplă în casa ta, aşa că nu îţi rămâne decât să o utilizezi pentru a combate pierderea firelor de păr. Este dovedit ştiinţific faptul că sucul de usturoi previne căderea părului. Acesta este şi motivul pentru care se foloseşte tot mai des la prepararea sampoanelor şi a tonicelor pentru par.

Pe post de remediu, usturoiul s-a dovedit eficient în tratamentul multor boli. Stimulează circulaţia sângelui, acţionează că un antiseptic şi, pe lângă aceste efecte, stimulează creşterea părului, conform site-ului secretele.com.

La bărbaţi, chelia debutează cu rărirea părului în regiunea frontală şi mediană a capului, generând o problema estetică vizibilă. Femeile, în schimb, încep să-şi piardă părul mai ales în zona creştetului capului. La femei, problemele nu devin vizibile decât după o rărire a părului cu aproximativ 20-30 la sută.

Cum îţi faci suc de usturoi?

Pisează sau rade fin un căţel de usturoi. Colectează sucul rezultat şi aplică-l pe zonele cu probleme sau pe toată pielea capului. Lasă sucul să acţioneze timp de o oră înainte de a te spala pe cap cu şampon.

Singurul inconvenient al usturoiului este mirosul sau puternic. Dar dacă ai în vedere, cât este de eficient, acest aspect poate fi neglijat.

Apelează la acest procedeu de două ori pe săptămâna. După o lună de tratament vei observa apariţia de noi fire de păr.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest