Îţi cauţi un iubit? Care sunt mai lipsiți de romantism parteneri în funcție de zodie

 

Unii oameni cred în zodii, iar alţii nici nu vor să audă de ele. Cu toate acestea zodiacul oferă informaţii preţioase despre caracterul unei persoane. Aşadar, zodia partenerului tău spune multe multe despre el şi îţi poţi da seama dacă este romantic, sau preocupat de tine.

Femeile în general caută bărbaţi puternici, dar care să fie în acelaşi timp şi romantici. Iată care sunt cei mai lipsiţi de romantism parteneri în funcţie de zodie, conform site-ului bewoman.ro.

Săgetătorii

Printre cei mai lipsiți de romantism se număra Săgetătorii. Acești bărbați promit mult și fac puțin. Atunci când îi cunoști, te încânta cu șarmul lor, iar din discuții te aștepți la cele mai deosebite întâlniri, fie publice, fie intime. Dacă nu îți dai seama încă de la prima întâlnire că lucrurile nu stau așa, nu va trece mult până vei descoperi adevărul. Săgetătorul nu face mare lucru că să te simți mai bine.

Face doar ceea ce îi place, nefiind atent și la nevoile, de orice natură, ale partenerei. Se va zgârci chiar la achitarea notei sau la ieșirile în afară orașului. După ce vei plăți două a€“ trei cafele, vei realiză că nu este un partener așa romantic precum ai fi crezut, chiar dacă îți mai aruncă el din când în când câte o ciocolată sau un trandafir roșu.

Vărsătorii

Vărsătorul nu se va lasă așa ușor cucerit. Mereu cu tot felul de idei în cap, va fi prins mai mult de propria persoană și nu va fi capabil să ofere întâlniri romantice. Preferă să stea cu persoane care îl accespta așa cum e, iar dacă nu, asta e. N-a fost să fie! 

Gemenii

Nativul din zodia Gemeni, din cauza firii sale duale, va oscila între a fi sau nu romantic. Introvertit mai mereu, va găsi câteva momente și pentru femeia de lângă el. Nu îi place să cucerească. Parteneră trebuie să-i a€œintre pe sub piele” încet, până când se va obișnui cu ea, fără să-și dea seamă.

Dar o va aprecia pentru asta! Alături de un asemenea bărbat, veți trece prin momente diferite, neștiind ce să credeți despre adevărată să înclinație spre romantism. Una peste altă, veți reuși să aveți o relație plăcută, cu mici urcursuri și coborâșuri, dar suficient de romantică, dacă nu sunteți prea pretențioasă.

Foto: Hepta

M.T.            


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest