Îţi doreşti să naşti un băiat? Iată ce regulă simplă trebuie să urmezi!

 

Multe familii îşi doresc să aibă băieţi, însă se ştie faptul că, în general, nu poţi controla sexul viitorului copil. Recent, cercetătorii au dorit să combată această regulă a naturii şi au descoperit un mic secret care le ajută pe femei să nască băieţi.

Doamnele care sar peste cea mai importantă masă a zilei în perioadă de concepție a copiilor au doar 45% șanse să nască băieți, conform unui studiu recent derulat la Universitatea Northwestern, din Illinois.

Șansele se pot diminua considerabil datorită nivelului scăzut de glucoză din sânge, care afectează fetușii masculini mai mult decât pe cei feminini, potrivit site-ului DailyMail, citat de sanatate.bzi.ro. Este deja cunoscut faptul că în vremuri în care au loc dezastre naturale sau produse de oameni, cum ar fi cutremurele, inundațiile sau războaiele, se nasc mai puțin băieți decât fete.

De asemenea, cercetătorii au analizat modul de viață al peste 700.000 de femei din SUA, iar datele arată o scădere de la 51% la 49% a numărului de băieți născuți în cazul femeilor care nu servesc micul dejun în primul trimestru de sarcină.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest