Îţi mai aduci aminte de Mia din Rebelde Way?! Iată cât de sexy este ACUM

 
+6 click pentru
galerie

Trupa Erreway a dat naştere unui fenomen în anul 2002 când a apărut pe piaţa industriei de divertisment din Argentina, ca mai apoi să apară şi în România

Difuzat în peste 37 de ţări, serialul "Rebelde Way" spunea povestea unui grup de liceeni care studiază la un liceu particular şi care, deşi sunt extrem de diferiţi, îşi găsesc pasiunea comună pentru muzică, punând bazele unei formaţii: Erreway.

Cei patru membri au ajuns să plece în turnee în întreaga lume. Ce s-a întâmplat însă cu Luisana Lopilato, de la încheierea filmărilor pentru Rebelde Way şi de la destrămarea trupei Erreway, care a avut loc în 2004?

Solista blondă şi cea mai tânără membră a formaţiei a fost prima care a părăsit trupa. Deşi Camila şi cei doi băieţi au acceptat să facă o reuniune în anul 2006 şi să plece în turneu în Spania, Luisana a spus pas si si-a continuat pe cont propriu cariera de actriţă şi model, în Argentina.

Acum, este soţia cântăreţului Michael Buble, iar în urmă cu un an anunţa că este însărcinată. Lopilato este imaginea brandului de lenjerie intimă Ultimo şi trăieşte împreună cu artistul în L.A.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest