Îţi mai aminteşti de gemenele Olsen? Cum arată acum cele care au marcat copilăria multor generaţii?

 

Ashley si Mary-Kate Olsen sunt fetele minune ale Americii. Au încasat primul milion de dolari din cariera lor înainte să împlinească 10 ani.

Blondinele şi-au început cariera pe când aveau numai un anişor, ca actriţe în serialul "Full House" şi au continuat să filmeze pentru el încă opt sezoane! În 1993 şi-au deschis o casă de producţie, DualStar, şi au început să joace în propriile filme după scenarii alese de ele. Astfel, au filmat nu mai puţin de 13 filme precum “Two of a Kind", "Mary-Kate and Ashley in Action!" şi "So Little Time".

Pe lângă faptul că sunt actriţe, aşa cum le ştim cu toţii,  se ocupă şi de design vestimentar şi de afaceri.

Gemenele au propria linie vestimentară, The Row, în cadrul căreia defilează colecţiile "Elizabeth & James" ( vintage), "Olsenboye" (pentru magazinele J.C. Penney) şi linia de tricouri "StyleMint", accesibilă tuturor.

"Intotdeauna m-am privit ca o femeie de afaceri, chiar si cand eram copil. Ceea ce faceam cand eram mici, nu simteam ca am fi actrite, deoarece petreceam mai mult timp in spatele camerei decat in fata ei pentru a ne crea un brand", a declarat Ashley.

Gemenele sunt cele mai tinere milionare din istoria SUA, chiar şi după ce au rupt orice legătură cu actoria şi se concentreză în prezent exclusiv pe modă. Cert este că cele două nu au de gând să se întoarcă la cariera care le-a consacrat.

"Ne simtim foarte bine cum suntem acum", a explicat si Mary-Kate.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest