Iubita fostului soț al Antoniei țipete disperate! S-au certat violent în mașină, iar ea a capitulat?

 

Nu se prea pricepe la femei! Vincenzo Castelano, fostul soţ al Antoniei, este un cuceritor, dar nu ştie cum să îşi păstreze cuceririle. Pe artistă a pierdut-o, iar pe noua iubită o tot supără. Paparazzi  l-au surprins pe italian în timp ce făcea un scandal-monstru împreună cu cea mai recentă parteneră. Da! Auziţi bine! Sunt ţipetele disperate ale unei femei! Şi da, femeia se ceartă cu cineva în limba italiană!


La prima vedere este o ceart dintre doi iubiţi italieni, o ceartă ascunsă de ochii lumii pe o alee lăturalnică din Herăstrău. Doar la prima vedere. Pentru că protagoniştii noştri nu sunt nişte iluştri necunoscuţi care au ales să îşi consume pasional iubirea în public. El este nimeni altul decât Vicenzo Castellano, iar ea, nu! Nu e Antonia, ci noua lui iubită!


Vincenzo şi iubita lui şi-au început aventura, la ceas de seară, la un restaurant dintr-o zonă de fiţe a Capitalei, unde au zăbovit doar cât să ia cina, obicei peste care italienii nu sar niciodată. După cină, cei doi au ales să rămână în aceeaşi zonă, dar nu pentru o plimbare romantică sub clar de lună, ci pentru a se certa de mama focului. La un moment dat, fata pare că ţipă de disperare.


La un moment dat, echipa de paparazi de la spynews.ro începe chiar să îşi facă griji pentru fată! Aceasta plânge şi pare că nu mai ştie ce să facă! La un moment dat, lucrurile se mai liniştesc. Vicenzo reuşeşte cu chiu cu vai să o facă pe iubită să se calmeze. Ca în orice cuplu pasional, ea pune capul pe el şi se calmează. El îi răsplăteşte liniştea cu săruturi pasionale.


Peste nici o săptămână, Vincenzo Castelano va da nas în nas cu Antonia în instanţă. Termenul stabilit în procesul de obţinere a custodiei copilului pe care cei doi îl au împreună l-a adus pe italian în România.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest