Iubita înșelată de Ciprian Marica, prima reacție după imaginile trădării au devenit virale! Ce a postat pe rețelele de socializare

 
+2 click pentru
galerie

Iubita și mama celor doi copii ai lui Ciprian Marica a avut prima reacție după ce imaginile în care fostul fotbalist a înșelat-o într-o cameră de hotel cu soția altui bărbat au devenit virale!

Ioana Marcu și Ciprian Marica păreau că formează cuplul perfect, în care episoadele de genul nici nu ar putea fi posibile. Cei doi sunt împreună de ani buni și au doi copii minunați, dar choar și așa trădarea ˙și-a făcut loc în povestea lor de dragoste.

Iubita lui Ciprian Marica a publicat o imagine pe contul său de socializare, la scurt timp după ce clipul cu partenerul său de viață cu o altă femeie, în camera de hotel, a împânzit tot internetul. În imaginea postată, frumoasa blondină originară din Constanța se află alături de fostul atacant al echipei naționale la o masă, la restaurant, cu privirea în jos, semn că este rușinată și dezamăgită de acțiunile tatălui copiilor săi. Totodată, postarea poate fi interpretată ca un gest al iertării, dat fiind că imaginea îi întruchipează pe amândoi, unul lângă altul.

De ce fostul fotbalist nu a cerut-o în căsătorie pe mama copiilor săi

Chiar daca au fost catalogați drept unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din România, Ciprian Marica și Ioana Marcu, mama celor doi copii ai săi, nu au trecut la următorul pas. În urmă cu ceva timp, fostul fotbalist dezvăluia că motivul pentru care nu s-au căsătorit este că nici el, nici ea nu cred în reguli și în acte.

„Mi s-a părut că are ceva anume şi chiar are acel ceva… Având o anume vârstă, am considerat că trebuie să-i acord timp, să cunoşti omul şi să te alegi cu ceva în urma relaţiei respective. Nu ştiam cum va fi, dacă va fi de lungă durată sau nu. Nu cred că un act schimbă datele problemei sau lucrurile. Trăim foarte bine şi nu avem nicio problemă. Familia mea e în siguranţă şi aşa, nu trebuie să se simtă în siguranţă în spatele unui act. Eu nu cred în reguli. Atâta timp cât noi suntem bine aşa, nu înţeleg de ce un act ar trebui să schimbe lucrurile sau i-ar da o siguranţă în plus. Şi, repet, la noi în familie nu s-a discutat asta, nu s-a pus problema”, declara Ciprian Marica.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest