Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea, după divorțul controversat al artistului de Larisa! Ce a spus Medana

 

Numele lui Alin Oprea a ținut ocupate primele pagini ale tabloidelor pentru luni bună, după ce au ieșit la iveală detalii uluitoare din intimitatea mariajului pe care l-a avut cu Larisa! Printre ele s-a numărat și relația pe care artistul o avut-o cu Medana, cu mult înainte să divorțeze de mama copiilor săi. Acum, noua iubită a solistului trupei “Talisman” a făcut primele declarații despre povestea de amor pe care o trăiește cu acesta!

Alin Oprea și-a găsit liniștea și împlinirea în brațele noii sale iubite, Medana. În ciuda scandalului de proporții în care artistul și fosta soție au fost protagoniști, noua sa parteneră i-a fost întotdeauna alături și l-a încurajat cu vorbe bune și cu multă iubire, potrivit spuselor sale.

”Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare!”, a zis Alin Oprea, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, în urmă cu câteva săptămâni.

Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea, după divorțul controversat al artistului de Larisa!

Și chiar dacă a fost o prezență destul de discutată în showbiz, Medana nu a oferit nicio declarație despre partenerul său de viață sau despre relația pe care o au... până acum. Iubita lui Alin Oprea i-a scris un mesaj emoționant artistului, cu ocazia împlinirii vârstei de 49 de ani, mesaj pe care l-a publicat pe contul său de socializare.

Din cuvintele pe care le-a împărtășit cu prietenii săi, Medana a dat de înțeles că nu este interesată deloc de trecutul tumultuos pe care bărbatul de lângă ea îl are, ci se focusează întru totul pe viitorul pe care îl au împreună.

”Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, a declarat bruneta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest