Iubita lui Cristi Manea, imagini cutremurătoare, după ce a fost bătută pe stadion! A avut nevoie de copci FOTO

 
+3 click pentru
galerie

După o bucurie, vine şi o tragedie. Aşa a păţit şi iubita lui Cristi Manea, care a fost lovită de un suporter, după meciul României cu Franţa U21 de la EURO 2019. Deşi a mers în Italia, pentru a-i fi alături iubitului, Alina a avut parte de şocul vieţii.

La terminarea meciului, Cristi Manea a alergat în tribună pentru a sărbători momentul de glorie cu iubita sa. Pe drumul spre tribună, a bruscat o fană care voia să facă o poză cu el, pentru a putea ajunge mai repede la Alina. Deşi fusese atenţionat de Gheorghe Hagi să nu meargă la galerie, acesta nu l-a ascultat, potrivit lui Decebal Rădulescu.

"În ambuscadă, iubita fotbalistului a primit un picior în plină figură. În aceste momente Manea, fundașul naționalei de tineret e în tribunele stadionului din Cesena. Își apăra iubita bătută de suporteri ! În mod normal n-avea ce să caute acolo. Din motive încă necunoscute, iubita lui a fost lovită în fata. Un suporter a fost arestat. Gică Hagi, care se afla în zonă, l-ar fi sfătuit insistent pe fotbalist să nu se ducă în tribune și să meargă mai bine la vestiare", a spus Decebal Rădulescu pe Facebook.

Alina a fost lovită extrem de tare, motiv pentru care a avut nevoie de două copci pentru a remedia rana făcută de suporterul violent. Tânăra a fost fotografiată imediat după incident, iar imaginile sunt de-a dreptul şocante.

"E regretabil, dar din păcate nu poți să eviți asemenea episoade. E păcat că s-a întâmplat lucrul acesta. A știrbit puţin din această bucurie a băieților, dar se mai întâmplă, bine că nu a fost ceva mai grav. E un lucru foarte grav ceea ce s-a întâmplat, dar bine că nu a fost şi mai grav de atât", a spus Cosmin Contra la Telekom Sport.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest