Iubita lui Dorian Popa, răspuns neașteptat după ce fost întrebată când va deveni mamă: „Am trei copii”

 

Iubita lui Dorian Popa a răbufnit în momentul în care a fost întrebată de un admirator când va deveni mamă! Claudia Iosif a dat un răspuns neașteptat, care i-a pus pe gânduri pe cei care o urmăresc!

Atât Dorian Popa, cât și iubita lui, au fost întrebați de nenumărate rânduri când vor deveni părinți. Și chiar dacă au mărturisit că deocamdată nu se simt pregătiți să facă un copil, întrebările din partea urmăritorilor celor doi nu au încetat.

Iar ca dovadă stă ultima întrebare pe care a primit-o Claudia Iosif, din partea unui internaut, legat de când are de gând să îi ofere lui Dorian Popa un copil. Sătulă de aceeași placă, Babs a dat un răspuns neașteptat cu care le-a închis gura curioșilor.

„Sunt sătulă de întrebarea asta până peste cap! Când vrea Dumnezeu”, a fost răspunsul Claudiei. Dar nu vă gândiți că fanii s-au lăsat cu una cu două, ci chiar au fost deranjați de răspunsul iubitei lui Dorian Popa și și-au motivat întrebarea: ”Păi, normal că te întreabă lumea de copil, că doar ai 38 de ani. Nu e după Dumnezeu!”

„Oameni buni, ce aveți cu mine? Pe bune… Dacă am 38 de ani și nu am copil, sunt handicapată sau ce am? Sunt foarte fericită așa cum sunt! Am trei copii blănoși foarte drăguți”, a fost replica acidă pe care le-a dat-o Claudia Iosif internauților.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest