Iubita lui Liviu Vârciu, de nerecunoscut, după ce s-a afișat nemachiată! Cum arată Anda Călin, de fapt/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Iubita lui Liviu Vârciu s-a afișat nemachiată, iar admiratorii aproape că nu au recunoscut-o. cum arată Anda Călin fără urmă de produs cosmetic pe față?

Iubita lui Liviu Vârciu are o siluetă parcă modelată de zei! După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Anda Călin a revenit cu rapiditate la trupul de model care a consacrat-o! Actorul se poate declarat un bărbat împlinit cu așa o femeie frumoasă alături de el.

Iar dacă am văzut-o pe brunetă îmbrăcată în fel și fel de ținute, unele mai sumare, altele mai casual, nu putem spune același lucru și de fața lipsită de machiaj... până acum. Când iubita lui Liviu Vârciu s-a afișat pe contul său de socializare fără pic de produse cosmetice pe față, fiind 100% naturală.

Chiar dacă trăsăturile Andei Calin nu sunt la fel de bine evidențiate, precum ar fi fost datorită machiajului, cert este faptul că bruneta este o femeie extrem de frumoasă. Cu un ten neted, lipsit de imperfecțiuni, iubita actorului nu are nevoie de niciun retuș!

Drama trăită de Anda Călin

Chiar dacă are o familie frumoasă și este extrem de fericită alături de iubitul ei, Liviu Vârciu, Anda Călina trecut printr-o dramă care i-a lăsat urme adânci în suflet. În urmă cu șase ani, bruneta și-a pierdut tatăl, iar copiii ei nu își vor putea cunoaște niciodată bunicul, lucru care o sfâșâie de durere zi de zi.

„Te iubesc, tăticule şi te voi iubi cu fiecare zi ce trece tot mai mult, pana la cer la tine si înapoi. ..stai nu, e prea puţin, mai bine pana la INFINIT, cum ne ziceam noi când mă cuprindeai în braţele tale puternice şi îmi dadeai senzaţia ca niciun rău nu mă poate atinge, atât timp cât tu mă ţii strâns acolo. De ce mi-a dat drumul?a scris Anda Călin, pe pagina ei de Facebook, acum ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest