Iubita unui fotbalist, hărțuită într-un mall din Capitală: „Mi-a fost foarte frică. Am dat și am fugit”

 

Momente cumplite pentru o iubita unui fotbalist! Domnișoara a fost hărțuită, în plină zi, într-un mall din Capitală. Blondina a povestit cu lux de amănunte calvarul prin care a trecut, dar și cum a reușit să se elibereze de agresor.

Invitată în platoul emisiunii „Acces Direct”, Aza a dezvăluit că a fost agresată de un bărbat, în timp ce se afla pe scările rulante din interiorul unui mall din București. Tot incidentul a avut loc în momentul în care blondina se îndrepta spre parcarea subterană.

”Am fost hărțuită într-un mall din Bucurșeti. Sunt și acum în stare de șoc. Nu mă așteptam să mă trezesc cu cineva la spatele meu, încercând să-ți ia ceva din geantă. Am plecat din mall după ce am terminat ce avem de cumpărat spre parcarea subterană. Am simțit că ceva la spatele meu se mișcă, dar nu mă gândeam că e cineva, am crezut că mi se mișcă geanta. Dar când am realizat, m-am întors și el era lipit de mine. Mai întâi mi-a tras de bluză, intenția lui, probabil, era să mă agite, apoi să-mi fure geanta și pungile.”, a mărturisit Aza în cadrul emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1.

În ciuda faptului că pe lângă ea se aflau mai multe persoane, iubita fotbalistului a încercat să își mențină calmul și să nu țipe după ajutor, de teama de a nu i se întâmpla ceva mai rău. În cele din urmă, a reușit să scape din mâinile agresorului și a intrat rapid într-un magazin unde i-a povestit unei doamne ce a pățit.

”Nu am țipat, nu am strigat, am fugit, că mi-era frică să nu pățesc ceva rău. Am fugit până am intrat într-un magazin și i-am zis doamnei ce am pățit. Femeia nu avea ce să-mi facă, dar am așteptat acolo până ce omul a plecat, că-mi era teamă să merg la mașină” a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest