Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, declarații șocante din carantina forțată! „Mi-au dat să beau apă dintr-un pahar de analize”

 

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu este protagonistul unei controverse, după ce a fost ridicat de mascați și dus la un centru de carantină, din cauza unei neînțelegeri. Prin intermediul unei conferințe video pentru Showbiz Report, Nikos Papadopoulos a dezvăluit care sunt condițiile în care este ținut, cât și care a fost motivul pentru care autoritățile s-au comportat atât de brutal cu el.

Nikos Papadopoulos s-a întors recent din Grecia, iar la frontieră ar fi declarat ca se va izola într-o locatie din Bucuresti. După ce autoritățile au mers la casa artistului să verifice dacă este la adresa pe care a declarat-o, au constatat că artistul era în altă parte, astfel că au fost făcute cercetări în acest sens. Ulterior, după ce l-au găsit la Constanța, l-au luat pe sus din propria locuință și l-au dus la un centru de carantina din Techirghiol.

Totul a pornit de la o neînțelegere

Conform spuselor iubitului Adrianei Bahmuțeanu, toată situatia în care se află a fost cauzată de bariera lingvistică. „Doamna de la vamă nu știa engleză prea bine și a ințeles greșit. A confundat localitatea de reședință și de aceea am ajuns aici" a spus iubitul Adrianei Bahmuțeanu. 

Cât despre condițiile pe care le suportă în centrul de carantină, se pare că artistul este supus unui tratament inuman: „Dacă ies din salon, mă pedepsesc. Am cerut apă să iau pastilele, mi-au dat să beau dintr-un pahar de analize”, a mai adăugat Nikolaos Papadopoulos pentru Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest