Iubitul Anei Maria Mocanu, dovada supremă de iubire! Gest de invidiat pentru fosta asistentă TV

 

Ana Maria Mocanu este mai răsfățată ca niciodată de iubitul ei! După ce a surprins-o cu o vacanța de lux în țară, acesta a făcut un gest de invidiat, ca să îi demonstrează fostei asistente TV că este femeia visurilor lui.

Ana Maria Mocanu și iubitul ei nu pot sta prea departe unul de celălalt. s-au certat, s-au împăcat, iar acum au plecat într-o vacanță de lux ca să sărbătoarească a doua mare împăcare din ultima lună. Cei doi au ales ca destinație Egiptul și ca doi oameni care se respectă, Ana și iubitul ei s-au cazat într-un resort de lux, cu o priveliște superbă.

Ana Maria Mocanu s-au plimbat prin Cairo, apoi au ajuns în Giza, fiind unul dintre cele mai mari orașe din Egipt, acolo unde au vizitat Sfinxul și celebrele piramide. Ana și iubitul ei s-au plimbat apoi cu barba pe Nil și au admirat apusul. Seara s-a încheiat pentru cei doi, nu așa romantic, cum ne-am fi așteptat. Ci mai degrabă, productiv, dacă este să ne luăm dupa descrierea imaginii „Work in progress”.

Ana Maria Mocanu și iubitul ei formează un cuplu de puțin timp și chiar dacă recunosc că uneori se înțeleg ca șoarecele și pisica, cei doi se iubesc și speră la un viitor frumos împreună.

Ce a spus de nuntă

”Nu se pune problema de căsătorie. Am alte lucruri. Anul ăsta nu mă voi căsători.
Nu îmi este teamă de eșec pentru că eu sunt un om puternic. Doar că îmi doresc să aștept și vreau să mă căsătoresc pentru tot restul vieții. Unul și bun. Iar atunci când o voi face să fiu ferm convinsă că el este alesul.”,
a mai spus Ana Maria Mocanu la Star Matinal!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest