Iubitul Anei Mocanu, primele declarații despre despărțirea de fosta asistentă TV: „Chiar nu înțeleg”

 

Iubitul Anei Maria Mocanu a făcut primele declarații despre desparțirea de fosta asistentă TV! După ce s-a vehiculat că motivul separării ar fi fost chiar fosta iubită, o bombă sexy cunoscută în lumea mondenă, Rareș a intervenit, în direct, la „Star Matinal” și a dezvăluit de la ce a pornit totul, de fapt.

Recent, Spynews.ro a adus în lumină cum fosta iubită a bărbatului cu care Ana Maria Mocanu se vedea în viitor, a început să posteze pe pagina ei de socializare mai multe fotografii cu acesta, fiind însoțite de o descriere siropoasă, care a dat de înțeles că între cei doi încă mai există sentimente.

Gestul a revoltat-o pe Ana Maria Mocanu care a ajuns la cuțite cu Rose, fosta iubită a lui Rareș, și tocmai de aceea, toată lumea a crezut că acesta a fost motivul separării dintre cei doi. Însă spusele bărbatului infirmă acest lucru!

„Ne-am despărțit duminică. Am purtat o discuție și am căzut de comun acord că așa este cel mai bine. Nu are legătură cu Rose. Chiar nu înțeleg postările de acum 2 ani. Pur și simplu, nu știu de ce face asta. (...) Fosta mea relație... eu cu Rose ne-am văzut de 4-5 ori și atât, în câteva săptămâni, nu a fost o relație cu adevărat. A fost ceva „just for fun”, nu a fost o relație. Tocmai de asta nu înțeleg postările ei”, a spus Rareș.

Deși nu a vrut să spună ce a dus la despărțirea de fosta asistentă TV, Rareș a mărturisit că între el și Ana Maria Mocanu a fost o frumoasă poveste de dragoste, iar regretul că s-a terminat este imens. Chiar și așa, bărbatul a ținut să precizeze că nu mai este cale de întoarcere între ei, dat fiind că deciziile pe care le ia sunt radicale și sigure.

„Am avut o relație foarte frumoasă, în care ne-am iubit. E un om extraordinar de care m-am îndrăgostit. Amândoi am vrut despărțirea. Așa este cel mai bine pentru amândoi.  Și eu aveam același gânduri, chiar a fost o relație în care ne-am iubit cu adevărat. A fost totul foarte frumos.  Noi am fost foarte corecți unul față de altul. Eu când iau o decizie, o iau, nu mă întorc înapoi. Nu mă mai întorc din drum. Am iubit-o, încă o mai iubesc, nu poate să treacă așa în câteva zile. Eu sunt o persoană mai radicală, am nevoie de puțină liniște, nu trec printr-un moment prea bun al vieții mele, de aia mi-am închis conturile de socializare. Nu am mai vorbit și nici nu îmi doresc.” a mai spus Rareș, fostul iubit al Anei Mocanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest