Iubitul Elenei Udrea, reacție tranșantă față de moartea lui Emi Pian: “Un interlop tăiat de alt interlop. Ce e așa interesant?”

 

Moartea lui Emil Pian l-a revoltat pe iubitul Elenei Udrea, care s-a arătat extrem de deranjat de mediatizarea scandalului dintre clanuri! Adrian Alexandrov a avut o reacție tranșantă față de subiectul atât de amplu dezbătut în ultimele zile!

Adrian Alexandrov și-a împărtășit gândurile cu urmăritorii lui de pe contul său de socializare. Iubitul Elenei Udrea s-a declarat uluit de importanța pe care o acordă oamenii din România scandalului dintre interlopi, în loc să se focuzeze pe lucruri mai importante precum plecarea în străinătate a marilor artiști, din cauza pandemiei.

Iubitul Elenei Udrea a ținut să precizeze că nu vede nimic interesant in subiectul despre “un interlop tăiat de un alt interlop” și nu înțelege de ce știrile din mediul online și din televiziune s-au focusat pe tema asta.

„Ati umplut stirile din mediul online si tv cu moartea unui interlop decedat, taiat de alt interlop. Ce e atat de interesant? De educativ? De senzational? Despre cine/ ce vorbiti mai exact? N-ati vorbit si dezbatut atat de intensiv, cazurile in care Artistii Romaniei au plecat dintre noi. Un pic de decenta fata de oamenii care va urmaresc!”, a scris Alexandrov.

Vă reamintim că Emil Pian a murit înjunghiat de un membru al Clanului Spitorilor, un bărbat pe nume Ciprian Napy, în urma unei răfueli între clanuri în Sectorul 6 al Capitalei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest