Iubitul Margheritei a fost condamnat într-un dosar de droguri! Ce substanțe interzise au fost găsite asupra lui

 

Noi informații ies la iveală din trecutul iubitului Margheritei! Se pare că tânărul nu este implicat pentru prima dată într-un scandal din care fac parte și drogurile, ci este un adevărat veteran când vine vorba de dosarele cu substanțe interzise.

Iubitul fiicei Clejanilor este cunoscut în rândul Poliției, după ce în urmă cu câțiva ani, tânărul a avut mari probleme cu legea din cauza consumului și deținerii de droguri. Potrivit România TV, oamenii legii l-au prins pe acesta în timp ce se afla in autoturismul său alături de câțiva prieteni. La o primă percheziție, autoritățile au găsit un plic cu marijuana asupra lui.

Ce le-a zis procurorilor DIICOT

Pus în fata faptului împlinit, tânărul nu a negat nicio clipă că ar fi consumat drogurile găsite. Ba chiar mai mult a și dezvăluit că s-a mai drogat atât in Spania, cât și în Olanda. Cât despre plicul cu substanțe interzise găsit asupra lui, iubitul Margheritei a dezvăluit că l-a obtinut dintr-un club din Capitală, însă el a fost singura persoană care „s-a bucurat” de el. Pentru că a recunoscut și a vorbit în amănunt despre fapta comisă, tânărul a primit o amendă de doar 900 de lei.

Nu vor să accepte că este iubitul fiicei lor

În ciuda tuturor dovezilor și imaginilor surprinse de paparazzii Spynews.ro după accidentul rutier pe care l-a produs, în care Margherita se săruta cu patos cu tânărul condamnat în dosarul de droguri, Ioniță și Viorica de la Clejani neagă cu îndârjire faptul că acesta ar fi iubitul fiicei lor.

Mai mult de atât, Viorica susține chiar că accidentul a fost provocat de tânăr, doar pentru a intra în atenția presei și pentru a obține statusul de celebritate în showbiz.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest