Iubitul Margheritei a rupt tăcerea! Ce a declarat după ce a fost acuzat că i-a procurat droguri fetei Clejanilor/ VIDEO

 

Chiar dacă este unul dintre personajele cheie în scandalul Margheritei, iubitul acesteia nu a avut ocazia să își exprime punctul de vedere după ce o serie de acuzații s-au năspustit asupra lui. Theodor a rupt tăcerea și a avut o primă reacție după ce a fost acuzat că i-a procurat droguri fetei Clejanilor.

Viorica și Ioniță de la Clejani au aruncat toată vina accidentului asupra iubitului fiicei lor, fiind siguri că cineva încearcă să le facă rău voit, iar situația în care a ajuns Margherita a fost cauzată de încrederea pe care i-a acordat-o lui Theodor. Mai mult de atât, s-a vorbit și de faptul că tânărul a făcut o înțelegere cu autoritățile să prindă în flagrant, pentru a mai șterge din problemele pe care le-a avut cu legea din cauza drogurilor.

După toate acuzațiile aduse, iubitul Margheritei a decis să spună lucrurile pe nume pentru prima oară în cadrul unui interviu la Xtra Night Show. Theodor a negat cu desăvârșire tot ce s-a scris și s-a speculat despre el, inclusiv faptul că el ar fi cel care i-ar procura substanțe interzise Margheritei.

„Este absolut fals. Substanța se procură de la farmacie. Toată lumea poate să o cumpere, este fără rețetă, nu am nicio ștampilă. Am avut o rețetă de la medicul meu psihiatru, pentru că am avut probleme cu somnul mai demult”, a declarat iubitul Margheritei pentru Xtra Night Show, în cadrul unui interviu.

Ce a spus despre comportamentul violent față de maimuță

După imaginile halucinante filmate de paparazzii Spynews.ro, în timp ce Theodor lovea maimuța Margheritei peste cap, lumea l-a pus la zid, ba chiar mai mult decât atât, iubitorii de animale au sesizat autoritățile.

În ciuda imaginilor, Theodor a negat cu vehemență că ar fi fost agresiv în vreun fel și chiar a ținut să precizeze că este un iubitor de animale: „drept dovadă că acasă la mine locuiește un câine cu mine în pat”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest