Iulia Albu a criticat rochia de mireasă a Prințesei Beatrice: „A distrus ireparabil orice urmă de stil și eleganță”

 

Iulia Albu a dat de pământ cu rochia de mireasă a Prințesei Beatrice, care s-a căsătorit cu alesul inimii ei, în cadrul unei ceremonii restrânse, vinerea trecută!

Creatorea de modă a spus cuvinte grele la adresa Prințesei Beatrice, după ce a ales să poarte o rochie de mireasă atipică în cadrul propriei ceremonii de cununie. Iulia Albu a ținut să menționeze faptul că prin alegerea rochiei a reușit să „distrugă ireparabil orice urmă de stil și eleganță”.

Dacă Meghan Markle a fost ridicată în slăvi de Iulia Albu pentru alegerea rochiei de mireasă, Prințesa Beatrice s-a aflat la polul opus, iar declarațiile de mai jos stau drept mărturie.

„Prințesa Beatrice a reușit să distrugă ireparabil orice urmă de stil și elegantă a unei rochii de poveste. Purtată inițial de Regină la premiera peliculei „Lawrence of Arabia”, în 1962, celebra piesă a fost redusă la o rochie desprinsă dintr-un desen animat low budget. But then again... not a lot of expectations for this one...” a spus Iulia Albu.

Prințesa Beatrice de York s-a căsătorit cu Edoardo Mapelli Mozzi, magnatul italian cu afaceri imobiliare. Nunta a avut loc pe data de 17 iulie, într-un cadru privat și departe de ochii curioșilor.

Evenimentul s-a ținut la Capela Regală din cadrul Palatului Windsor, iar a doua zi Palatul Buckingham a publicat poze de la nunta regală care a avut loc în plină pandemie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest