Iulia Albu, atac dur contra fostului soț, după ce a acuzat-o că nu l-a lăsat să își vadă fiica, timp de două luni: „Nu voi permite”

 

Iulia Albu tună și fugeră pe fostul soț, după ce Mihai Albu s-a confesat în fața tuturor publicațiilor de presă, că stilista nu îi permite să își vadă fiica, deși nu are niciun motiv să o facă!

Iulia Albu a răbufnit și a prezentat în fața tuturor propria ei versiune a situației, una care nu îi face deloc cinste fostului soț. Celebra stilistă a mărturisit că “se roagă de el” ca să își viziteze fiica, dar tot ce primește din partea lui sunt refuzuri.

„Nu mai lua ca adevăr absolut elucubrațiile unui ipocrit. Efectiv ne rugăm de el să își viziteze copilul iar el refuză spunând că ne batem joc de el și că el nu are timp. El ar vrea sa o vadă doar la el acasă unde sta câte 8 ore pe tabletă și practic nu îl deranjează. În această perioadă o poate vedea strict în fața blocului unde se pot juca și 3 ore, dar na, asta presupune un efort pentru el, din câte ințeleg”, a scris Iulia Albu.

După cuvintele tranșante de mai sus, Iulia Albu a revenit cu un mesaj și mai dur, în care a dezvăluit că fostul partener se folosește de fiica lor pentru a apărea în presă și a reintra în atenția publică.

„A fi persoană publică este un privilegiu. Implică muncă constantă, abilitatea de a gestiona diplomatic situații de criză, curaj și asumare și, nu în ultimul rând, VOCE.” a scris stilista.

Extrem de iritată de faptul că Mika este târâtă în tot scandalul dintre ei, Iulia Albu a spus că nu va sta pe margine, ci va lupta ca o leoaică pentru copilul său: “ nu voi permite nimănui să o folosească drept unealtă pentru a face rău sau a apărea în presă. Și aceasta nu este o amenințare, Este O PROMISIUNE”, a completat Iulia Albu, pe Instagram. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest