Iulia Albu intră în juriul iUmor! Ce spune despre Cheloo și Bendeac!

 

Fostă invitată pe scena iUmor, unde la finalul anului trecut a avut un roast de senzație, vedeta Antena Stars va completa duminică juriul concursului.

 

Iulia Albu își face loc în acest weekend în noul format al emisiunii iUmor, sezonul 12. Vedeta Antena Stars va fi alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo în jurizarea ediției din această duminică, de la 20.00, la Antena 1. Criticul de modă a prefațat ediția următoare a iUmor, spunând că, deși toată lumea îl consideră pe Bendeac ca fiind cel mai amuzant jurat, ea are cu totul altă părere, apreciind că Cheloo este „sufletul petrecerii”.

 

„Anul acesta facem 1 mai împreună. A fost o mare plăcere pentru mine să mă regăsesc în postura de jurat al acestei emisiuni. iUmor a fost o experiență picantă pentru mine, iar capitolul roast-uri a fost ceva de-a dreptul interesant. Chiar dacă publicul crede că Mihai Bendeac este cel mai amuzant dintre jurați, voi da din casă și voi spune că sufletul petrecerii este Cheloo. În ceea ce o privește pe Delia, este mereu o plăcere să lucrez cu ea, pentru că o ador!”, a dezvăluit cea de-a patra jurată a celei mai noi ediții „iUmor”.

 

La finalul anului trecut, în decembrie, Iulia Albu i-a luat la roast pe jurați. „Iar Mihai se visa personaj în basmul Cenușăreasa doar ca să bea din pantoful ei”, a zis Iulia Albu, stârnind hohote de râs. Dacă ar fi să ne luăm după ce vedem pe Instagram, putem spune că în fiecare româncă zace o Ana a lui Manole. Diferă doar cantitatea de tencuială”, a mai fost una dintre glumele spuse de Iulia Albu.

 

Cel de-al doisprezecelea sezon „iUmor” este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare, când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezonul 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat-surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest