Iulia Albu, primele explicații la Antena Stars, după ieșirea nervoasă de la America Express: „Nu am putut să controlez reacția”

 

Criticul de modă a oferit o primă reacție în exclusivitate la Antena Stars, după ce a țipat la micuții ecuadorieni.

 

Concurenții de pe Drumul Soarelui, echipați în ținute albe, au avut de colorat împreună cu elevii de la o școală din Ecuador. Echipelor li se atrăsese atenția să nu-și murdărească bluzele albe, însă școlarii aveau misiunea de a se șterge pe concurenți după ce se încheie proba de pictat. După ce a pictat cu micuții sud-americani, Iulia Albu a simțit mânuțele lor, pline de vopsea pe propriile haine. Ca urmare, concurenta s-a răstit la copii.

 

La Antena Stars, criticul de modă a oferit o reacție exclusivă după ieșirea necontrolată. "Te corectez, prețioasele mele cămăși erau pe sub respectiva cămașă. Acea cămașă ne-a fost pusă în timpul probei. Nu am avut o reacție pentru că nu am vrut să îmi pună mâinile pe cămașă. E o reacție pe care eu o regret, am și scris despre asta pe internet. Important este că eu într-adevăr nu trebuia să tip atunci, nu am putut să controlez reacția. Nu îmi caut scuze, analizez și am grijă să nu se mai repete. Copiii au fost minunați, ne-a făcut mare plăcere să îi ajutăm să deseneze. Poate și stresul competiției. Au fost mai mulți factori.", a declarat Iulia Albu în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.

 

Fără să știe că aceștia au misiunea de a murdări hainele concurenților de la America Express, designerul a avut o reacție nervoasă. "Nu! Ce faceți copii? Ce înseamnă asta? Nu facem asta!", a spus Iulia Albu pe un ton nervos.

 

Ulterior, și-a dat seama că a greșit, și că reacția ei a fost una nepotrivită, așa că s-a calmat și a sărutat o fetiță pe obraz.„Am simțit niște mâini pe mine, m-am speriat! Apoi l-am văzut pe el sub un munte de copiii care puneau mâinile pe el”, a mărturisit Iulia Albu. „Nu trebuie să-i lași! Fugi! Ia rucsacul și fugi!”, l-a atenționat concurenta pe iubitul ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest