Iulia Albu va îmbrăca rochia de mireasă. Ce spune despre nunta cu iubitul ei: „Nu țin neapărat să mă căsătoresc într-o biserică”

 

 
Iulia Albu a anunțat că va îmbrăca de două ori rochia de mireasă până la sfârșitul acestui an, însă nu este vorba despre o nuntă. Fosta soție a lui Mihai Albu își dorește să se căsătorească cu actualul iubit în fața lui Dumnezeu. 

De câțiva ani, designer-ul este într-o relație cu Mike, bărbatul care acum o face fericită. Întrebată dacă va îmbrăca rochia de mireasă în viitorul apropiat, vedeta a surprins pe toată lumea când a anunțat că se va întâmpla asta chiar de două ori până la sfârșitul anului. Nu, nu este vorba despre o nuntă a ținut să precizeze Iulia Albu. „Nu pot să spun, dar nu este vorba de o nuntă. O să îmbrac până la sfârșitul anului de două ori rochia de mireasă. Nu pot să spun despre este vorba. Dacă este vorba de un proiect, da, dacă este vorba de altceva, nu”, a declarat Iulia Albu la Antena Stars. De 5 ani, Iulia Albu trăiește o discretă poveste de dragoste alături de Mike. Ea și-ar dori să se căsătorească cu partenerul ei în fața lui Dumnezeu, însă nu ține neapărat ca ceremonia să fie una tradițională. „Nu țin neapărat să mă căsătoresc într-o biserică în sensul tradițional, dar vreau să mă căsătoresc în fața lui Dumnezeu”, a mai adăugat vedeta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest