Iulia Sălăgean a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars cine-o hărțuiește: „Dacă scârțâie ceva în relația ei nu este vina mea!”

 

Mama fetiței lui Alex Bodi a dat cărțile pe față și a dezvăluit la Antena Stars cine este în spatele contului fals de pe care sunt transmise mesaje jignitoare la adresa ei.

 

Iulia Sălăgean a primit o groază de mesaje injurioase în ultima perioadă pe rețelele de socializare. Ea susține că știe cine este persoana care deține contul fals, anume actuala iubită a lui Alex Bodi, un make-up artist cunoscut. În exclusivitate la Antena Stars, fosta soție a omului de afaceri a dat cărțile pe față.

 

„Deține niște informații pe care nu avea cum să le știe o persoană străină. (...) Nu pot să spun, pentru că vorbește foarte urât și se vede și se înțelege foarte clar că este o explozie din frustrare. Nu este o persoană străină sau o fană care să-mi scrie mie, pentru că se face diferența. Se vede clar cine este.”, a spus Iulia Sălăgean.

 

Iulia i-a transmis apoi actualiei iubite a lui Alex Bodi: „Mi-am dat seama că poate scârțâie ceva acum, dar dacă scârțâie ceva în relația ei nu sunt eu de vină. Eu dacă voiam să mă bag în relația ei, o făceam, pentru că îl cunosc pe omul ăsta de 9 ani de zile. Eu știu ce buton să apăs, eu știu cum să-i dau foc, știu cum să îl provoc, eu știu cum să-l aprind, cum să-l sting, dar eu respect femeile și sunt o feministă convinsă. Nu înțeleg de ce nu au loc de mine. Da (n.r. este actuala parteneră a tatălui copilului meu). Sunt foarte sigură. Eu ce vină am că sunt mișto și că sunt fosta? (...) Nu este nimic între noi, dar dacă mă mai provoacă mult o să-i dau termen de comparație, să înțeleagă ce înseamnă dacă m-aș băga sau nu”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest