Iulia Sălăgean: "De un an și jumătate eu sunt curtată de Gabi Bădălău!" Replica dura la Bianca Draguşanu: "E purtată, lăsată!"

 

Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu sunt la cuțite de pe vremea când mărul discordiei între ele era Alex Bodi, cel care le-a fost soț amândurora. Acum, se pare că cele două au de împărțit un alt bărbat, actualul iubit al vedetei, Gabi Bădălău. Iulia i-a dat o replică dură divei, după ce aceasta a i-a adresat mai multe jigniri, odată ce s-a aflat de discuțiile dintre Bădălău și ea.

În timp ce Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău și a ales să-l creadă cu privire la legătura dintre el și Iulia Sălăgean, blondina vine cu o variantă complet diferită. Chiar dacă vedeta susține că Iulia este vinovată pentru mesajele pe care i le-ar fi trimis afaceristul, aceasta susține că el este cel care o curtează de aproximativ un an și jumătate.

„Cred că de un an și jumătate eu sunt curtată de Gabi Bădălău, dar eu nu am dat curs la aceste abordări. Eu nu am vină că iubitul ei nu o respectă și îmi scrie, și nu îmi scrie doar mie, că poate Gabi vorbește cu încă 20 de femei pe lângă mine. (...) E iese doar prin despărțiri, împăcări, despărțiri, împăcări ... nu știu care dintre noi e șoseta. Cred că ea este șoseta, ea este luată, purtată, lăsată, iarăși luată. Asta nu s-a întâmplat doar cu Gabi, asta s-a întâmplat și cu fostul meu soț. Și el al lăsat-o și a luat-o de multe ori”, a spus Iulia Sălăgean, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest