Iulia Sălăgean și Alex Bodi, împreună peste noapte!

 

Afaceristul a anunțat pe rețelele de socializare că s-a despărțit de Ema Uta. Imediat au apărut detalii că ar fi alături de mama fetiței lui.

 

Iulia Sălăgean și Alex Bodi au petrecut noaptea împreună la Sibiu, după ce afaceristul a anunțat pe rețelele de socializare ruperea relației cu make-up artistul Ema Uta. Un detaliu i-a dat de gol pe cei doi: ambii au postat pe rețelele de socializare locații din Sibiu, afaceristul de la o sală de forță, iar blondina de la hotel care se afla în apropiere.

 

În plus, Iulia Sălăgean a postat și un mesaj cu subînțeles: "Rog oamenii care îmi scriu mereu despre fel de fel și fel de noutăți sau aricole care apar, să nu îmi mai scrie pentru că nu sunt omul care se lasă influențat de exterior. Mulțumesc oamenilor care au gânduri bune pentru mine. Vă doresc o seară frumoasă tuturor. A mea vă asigur, fără nicio exagerare, că este!"

 

Alex Bodi a anunțat pe rețelele de socializare că nu mai este împreună cu Ema Uta. El a scris: „Indiferent dacă o să fiu sau nu cu Iulia împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun. Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente. Timp de 4 ani și jumătate Iulia m-a așteptat. Ea și-a așteptat bărbatul. Nu vreau sa accept un scandal între Iulia și Ema. Iulia și-a dedicat o parte din viața ei să aibă grija de fetița noastră. Nu o voi judeca niciodată greșit pe Iulia. Nu e o femeie să tragă bărbații de oraș de ea.''


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest