Iulia Sălăgean vrea încă un copil, dar se plânge că n-are cu cine să-l facă: „Să fii frumoasă e un handicap”

 

Fosta soție a lui Alex Bodi vrea să mai aducă pe lume minim un copil, dar nu a găsit încă bărbatul potrivit pentru acest demers.

 

Iulia Sălăgean își dorește să devină mama din nou. De altfel, în exclusivitate la Antena Stars, frumoasa blondină a dezvăluit că își dorește să aducă pe lume nu unul, ci doi copii. Cu toate acestea, vedeta a ținut să precizeze că deși ea vrea foarte mult să devină mamă din nou, nu are alături de cine să facă acest pas important.

 

Iulia Sălăgean vrea să aducă pe lume copiii într-un viitor apropiat, iar ea consideră că frumusețea îi este de această data un handicap în acest demers: „Normal că îmi doresc încă un copil, și doi, dar nu am cu cine. Nu știi cum se spune în ziua de astăzi? Să fii frumoasă e un handicap nu e chiar atât de simplu. Nu are rost să fac mai târziu”, a mărturisit Iulia Sălăgean, pentru Antena Stars.

 

Iulia Sălăgean nu este într-o relație oficială de ceva vreme. Frumoasa blondină a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Bodi, cu care are o fetiță. Cei doi au mare grijă de micuță, iar afaceristul nu uită să-și facă timp și pentru ea, așa că de multe ori își surprinde urmăritorii de pe rețelele de socializare cu fotografii emoționante alături de fetiță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest