Iulia Vântur, adevărul despre căsătorie şi despre rolul de mămică! „Îl primesc cu mare drag” VIDEO

 

Nu puţine au fost dăţile când s-a vehiculat că Iulia Vântur şi Salman Khan au ceva de împărţit. Chiar dacă niciodată nu a infirmat sau confirmat zvonurile, iată că acum, vedeta a vorbit despre relaţia cu celebrul actor, cât şi despre postura de mămică.

Nu mai este atât de prezentă în lumina reflectoarelor din România, dar iată că se bucură de un succes răsunător în India. Văzută deseori în compania lui Salman Khan, presa de acolo a scris de foarte multe ori despre o posibilă relaţie, între cei doi. În cadrul unui interviu pentru okmagazine, Iulia Vântur a mărturisit ce anume se întâmplă între ea şi celebrul actor, şi totodată a vorbit şi despre rolul de mămică.

„Mă bucur că pot să primesc sfaturi de la un om cu o experienţă de 30 de ani în acest domeniu, de la un om foarte creativ şi pasionat. (..) Am învăţat un lucru: în viaţă primeşti lucrurile atunci când trebuie, când e cel mai potrivit moment pentru tine şi pentru ele să se întâmple. Un copil este un dar, dacă voi fi binecuvântată cu el... îl primesc cu mare drag.” a spus Iulia Vântur pentru okmagazine.

Amănunte despre cariera de cântăreaţă

Iulia Vântur face ce face şi uimeşte sa uimească pe toată lumea. După ce în România a debutat ca prezentatoare, odată cu plecare în India s-a reprofilat şi îi merge extraordinar de bine. Chiar dacă are numai 39 de ani, Iulia Vântur a reuşit să facă în câţiva ani, ce alţii nu au putut într-o viaţă. Cariera artistică este în plină ascensiune şi face tot ce îi stă în putere pentru a avea parte de cât mai multe bucurii.

Iulia Vântur este o adevărată celebritate în India! A lansat trei piese cu Mika Singh, un artist foarte iubit în India, alături de care a avut parte şi de primul turneu în SUA. Vedeta a povestit că în numai o lună de zile a avut nouă concerte, în mai multe oraşe, printre care Los Angeles, New Jersey, San Francisco şi Dallas.

Dar parcursul nu a fost deloc uşor! ulia Vântur a măturisit că s-a dedicat întru totul muzicii, motiv pentru care a urmat lecţiile de canto ale unui vocal coach din Anglia şi aproape zilnic face vocalize şi îşi antrenează vocea pentru a fi cea mai bună. 

Iulia Vântur este un adevărat exemplu de ambiţie şi perseverenţe. Aşa că, tot ce ne rămâne de făcut este să o felicităm şi să îi urăm succes în continuare!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest