Iulia Vântur devine doamna Khan? Salman Khan scapă de puşcărie dacă se căsătoreşte

 
+2 click pentru
galerie

Telenovela dintre Salman Khan şi Iulia Vântur scrie un nou episod. Presa din România a tot vehiculat faptul că frumoasa blondă se va căsători cu superstarul indian însă fără niciun rezultat. Ei bine, zilele trecute presa internaţională a explodat cu informaţia că într-adevăr cei doi vor deveni soţ şi soţie până la sfârşitul acestui an.

Nu e prima dată când se vehiculează că Salman Khan şi Iulia Vântur îşi vor uni destinele. Presa din România a scris pagini întregi despre relaţia celor doi. Ba că se căsătoresc, ba că s-au despărţit ..dar, de această dată, lucrurile par să stea diferit. Cei doi s-ar afla într-o relaţie serioasă, ba chiar au şi planuri împreună. Presa din India scrie că superstarul s-a decis în sfârşit să scape de burlăcie. Mai mult decât atât, acesta chiar le-ar fi promis celor din famile că până la sfârşitul acestui an, va fi un bărbat căsătorit.

Potrivit jurnaliştilor indieni, cea care îi va deveni soţie va fi nimeni alta decât frumoasa româncă, Iulia Vântur. Chiar tatăl superstarului ar fi spus că băiatul lui este îndrăgostit până peste cap şi că se va însura din dragoste, şi nu din interes.

Fericirea celor doi ar putea fi umbrită de problemele pe care Salman le are cu autorităţile. Mai exact, procesul de omor din culpă, pentru care actorul ar putea primi ani buni de închisoare. Conform presei indiene, superstarul ar fi cerut îndurare din partea magistraţilor pe motiv că şi-a găsit femeia mult visată  şi vrea să se aşeze la casa lui.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest