Iulia Vântur nu e singura femeie din viața lui Salman Khan!

 

Salman Khan este cunoscut datorită relațiilor amoroase pe care le-a avut înainte de idila cu Iulia Vântur. Actorul se poate mândri cu o listă întreagă de femei frumoase care, în afara faptului că au fost celebre, toate seamănă între ele ca picăturile de apă.

O poveste de dragoste s-a consumat în urmă cu mulți ani, atunci când frumoasa Sangeta doar ce câștigase prestigiosul titlu de Miss India. Ca un adevărat Don Juan, starul a avut o atitudine de cuceritor. A plimbat-o prin cele mai exclusiviste locuri din India, i-a făcut cadouri scumpe și s-au distrat împreună în vacanțe exotice. Chiar dacă relația a durat mult timp, modelul nu a avut noroc să devină în acte doamna Khan.

Atunci când l-a cunoscut, Somy avea doar 19 ani. Deși s-a zvonit că s-au despărţit din cauza problemelor lui Salman cu alcoolul şi comportamentul abuziv, frumoasa din Pakistan a mărturisit că celebra Aishwarya Rai a fost cea care a intervenit între cei doi și care i-a spulberat visul adolescentei de a se căsători cu el.

Aishwarya Rai l-a cucerit pe Salman cu frumuseţea şi şarmul ei incontestabil. Povestea lor a început în 1999 pe platourile de filmare. Deși au format unul dintre cele mai frumoase cupluri iar întreaga lume îi adora, nici fosta Miss World nu a reușit să devină mireasa lui.

Această relaţie a fost intens discutată la timpul ei din cauza faptului că, aşa cum puteţi observa şi în imagine, fata seamănă extrem de tare din punct de vedere fizic cu alte iubite din trecut ale acestuia. Actorului i s-a stins repede focul de la inimioară şi a trecut la următoarea.

Considerată una dintre puţinele relaţii serioase a starului de la Bollywood, cea dintre Salman Khan şi Katrina Kaif a durat mai mulţi ani, dar s-a încheiat tot cu o despărţire, în 2010.

Salman a continuat să își trăiască aventurile și a pus ochii pe Claudia Ciesla, un fotomodel german. Soarta tinerei este foarte asemănătoare cu cea a Iuliei Vântur. Salman Khan anunţa atunci că blonda a devenit în mod oficial parte din familia lui, dar nu a luat și decizia cea mare.

Trecem la o altă relaţie pe care Salman nu a recunoscut-o niciodată. Cea cu Mahel Chahal, o prezentatoare de televiziune. Sentimentele dintre ei nu au fost făcute publice, însă toată lumea a văzut că între cei doi era mai mult decât o simplă amiciţie.

Am ajuns şi la Daisy, care este coregraf şi a fost prezentată publicului larg de către actor atunci când presa se aştepta mai puţin. Ea este în acelaşi timp şi ultima femeie care a fost implicată dintr-o relaţie amoroasă cu Salman înainte de Iulia, care nu poate decât să fie mândră că viitorul ei soţ a ales-o pe ea, după o experienţă amoroasă atât de vastă.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest