Iulia Vântur, petrecere surpriză din partea lui Salman! Cum şi-a serbat ziua de naştere?

 

De ziua ei, Iulia Vântur a sărbătorit peste hotare! Vedeta a avut parte de-o petrecere surpriză ca la Bollywood. Celebrul ei iubit, Salman Khan s-a ţinut de cuvânt şi a organizat totul în cel mai mic detaliu. Invitaţi faimoşi, gustări speciale şi multe zâmbete. Imaginile vorbesc de la sine.

Frumoasa Iulia Vântur a împlinit ieri 36 de ani, şi s-a distrat pe cinste, sau cel puţin aşa reiese din fotografiile făcute publice pe reţelele de socializare. Departe de România, blonda s-a lăsat răsfăţată de apropiaţii lui Salman Khan, în India.

Înainte ca românca să îşi sărbătorească ziua de naştere, presa indiană a vuit şi s-a tot spus în stânga şi-n dreapta că megastarul de la Bollywood îi va face o surpriză de zile mari româncei noastre, şi aşa a şi fost! Ca să îi facă pe plac, Salman Khan i-a organizat blondei o petrecere intimă, numai cu familia şi prietenii apropiaţi.

Iulia a făcut publică o fotografie alături de Preity Zinta, una din cele mai faimoase actrițe de la Bollywood. Cele două apar în ipostaze extrem de apropiate, semn că românca noastră e bine primită în India. Dar asta nu e tot! Vedeta a fost surprinsă cu opt torturi, iar unul dintre ele, avea un mesaj în limba română: "La mulţi ani, draga noastră".

Şi dacă cei din India au surprins-o pe româncă, nici ea nu s-a lăsat mai prejos şi a publicat un mesaj în hindi. "Dragostea e dulce", a scris Iulia pe Instagram.

Se pare că Iulia a fost destul de bine primită în familia megastarului. Suzi Khan, o micuţă extrem de apropiată a lui Salman a fost şi ea alături de blondă. Într-o altă fotografie, românca apare alături de apropiaţii lui Salman Khan ... Arpita Sharma, sora megastarului a făcut şi ea publice câteva imagini de la marele eveniment, alături de soţul ei şi de frumoasa româncă.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest