Iulia Vântur și Salman Khan, viitori părinți? Dezvăluiri incredibile după ce au recunoscut că formează un cuplu: „E o binecuvântare”

 

După ce ani buni s-a tot zvonit că Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu, cei doi au preferat să nu confirme relația... până de curând. În timp ce vedeta se afla într-o transmisiune live pentru o emisiune TV, în cadru, chiar în spatele ei a apărut actorul de la Bollywood, semn că s-au izolat împreună la domiciliu.  

Zvonurile au fost confirmate și asta înseamnă că Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani. Chiar și așa, cei doi nu au făcut încă pasul cel mare, iar în cadrul unui interviu pentru revista viva.ro, fosta prezentatoare a aruncat bomba! Nu s-au căsătorit, dar vor să devină părinți!

Iulia Vântur a dezvăluit că nu consideră nunta o prioritate, mai ales după toată presiunea pe care a întâlnit-o din partea părinților săi. Și dacă mariajul nu este o parte importantă în viața sa, nu poate spune același lucru și despre rolul de mămică în care abia așteaptă să se afle.

 „După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: «Mă vreți doar căsătorită sau fericită?». A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a spus vedeta pentru viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest