Izolarea le priește Biancăi Drăgușanu și lui Alex Bodi! Cu ce activități „solicitante” își ocupă timpul/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

De când s-au împăcat, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt de nedespărţit. Îşi petrec chiar şi autoizolarea împreună şi caută tot felul de activităţi. Și știți ce le place să facă cel mai mult? Sport! Iar dacă tot nu pot ajunge la sala de fitness, cei doi au găsit o soluție să se descurce așa cum pot, iar imaginile de mai jos stau drept mărturie.

 Nicio regulă nu au Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Cei doi s-au împăcat, recent, după numeroase certuri și scandaluri, iar de atunci sunt de nedespărțit. Astfel, după cum vă spuneam în urmă cu câteva zile, atunci când Bodi a fost surprins de paparazzii Spynews.ro, în timp ce părea că își face cumpărăturile pentru o perioadă bună de autoizolare la domiciliu, cei doi au decis să se baricadeze în casă.

Și pentru că știm că amândoi sunt niște împătimiți ai sportului și, cum sălile de fitness sunt închise, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au găsit o soluție! Să facă sport împreună, în curtea casei.

Cei doi au început cu o alergare ușoară, de încălzire. Primul care a alergat a fost Alex, însoțit de Bianca și de Bella, cățelușa blondinei. După încălzire Bodi a trecut la exerciții mai complicate. Știm că celebrul afacerist este un împătimit al sportului, astfel că, nu este mirare că forma sa fizică este de invidiat.

Chiar adcă nu au aceleași aparate ca la sală și nici echipamentele de fitness nu le-au ajuns, trebuie să recunoaștem că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se descurcă de minune! Și blondina nu lucrează așa oricum, ci sub îndrumarea fostului partener de viață, care s-a transformat și în antrenorul său personal, pe timp de pandemie.

Noi zicem că Bianca Drăgușanu se descurcă de minune. Bine, nici nu este de mirare, când ai asemenea antrenor personal lângă tine care te îndrumă la orice pas, sportul devine o plăcere. Dar nu trebuie să ne credeți pe cuvânt! Doar uitați-vă la imaginile de mai jos și veți înțelege la ce ne referim.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest