J. Balvin are coronavirus! Cum se simte artistul: „Nu este o glumă și nici o poveste mediatică”/ VIDEO

 

J. Balvin are coronavirus! Artistul columbian a anunțat că se recuperează după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Mai mult de atât, cântărețul a dezvăluit că starea sa de sănătate a fost afectat foarte mult, motiv pentru care a trimis și un mesaj de avertisment pentru cei care îl urmăresc!

În cursul zilei de joi, J. Balvin a anunțat prin intermediul unui mesaj video că a trecut prin zile foarte grele și foarte complicate din cauza infectării cu coronavirus. Artistul a ținut să îi avertizeze pe toți cei care nu cred în existența virusului și consideră că este doar „o poveste mediatică” să se protejeze așa cum trebuie, pentru că viețile lor sunt în pericol.  

Anunțul a fost făcut prin intermediul unei înregistrări video pentru Gala Juventud unde a primit un premiu important. Artistul se află în izolare în vila sa din orașul columbian Medellin unde urmează tratamentul prescris de medici în lupa împotriva COVID-19.  

„În acest moment, mă recuperez din cauza infectării cu COVID-19. Au fost niște zile foarte grele, foarte complicate. Câteodată te gândești că nu are cum să ți se întâmple ție. Dar mie mi s-a întâmplat și a fost foarte grav. Așa că vreau să le trimit un mesaj tuturor celor care mă urmăresc, tuturor tinerilor, cât și celorlalte persoane. Să aveti grijă, să vă protejați și să încetați să credeți că este o glumă sau o poveste mediatică! Este foarte periculos! Așa că aveți mare grijă!” a fost mesajul transmis de J. Balvin. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest