Jador a făcut accident cu mașina! În ce stare se află artistul: „A plecat de la locul faptei”/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Momente cumplite pentru Jador! Artistul a făcut accident cu mașina, iar în urma impactului, bolidul său de lux a fost grav avariat. Mai mult de atât, șoferul vinovat ar fi părăsit locul faptei! Care este acum starea de sănătate a manelistului?

Jador a tras o sperietură zdravănă, după ce a fost protagonistul unui accident rutier destul de serios. Mașina de lux a artistului a fost serios avariată, însă, din fericire, el nu a pățit nimic.

Experiența neplăcută a fost povestită chiar de Jador, cu lux de amănunte, în cadrul vlog-ului său de pe YouTube. Potrivit spuselor sale, accidentul a avut loc într-o intersecție, fiind lovit în plin de o dubă, iar imediat după impact, șoferul vinovat a plecat de la locul cu pricina.

„Mă duc să declar accident acum, în loc să mă uit la emisiunea mea. Ce dragi îmi sunt mie polițiștii și doctorii. Să vă explic cum a fost…M-am urcat în mașină, am ieșit pe strada principală. Mergeam înainte, iar un om semnaliza la stânga, cu o dubă. Omul, de fapt, a făcut dreapta și m-a lovit, am blocat toată intersecția. M-am dus la mașină, era nenorocită toată aripa dreaptă.” a spus Jador.

După ce și-a revenit din șoc, Jador a ieșit din mașină pentru a consta daunele, însă mare i-a fost mirarea când a văzut că șoferul dubei a plecat de la locul faptei. În secunda doi, artistul a sunat la Poliție pentru a denunța tot ce s-a întâmplat, însă i s-a cerut să se prezinte la secție pentru a declara accidentul.

„Mașina era distrusă…Când am văzut asta, am așteptat, am tras pe dreapta, să vină omul, să vorbim…omul plecase de la locul accidentului. Am sunat la poliție, mi s-a spus să mă duc la accidente ușoare, să declar acolo. Eu vreau să-mi repar mașina, nu e vina mea, e vina omului.

La accident ușoare…văd duba omului lovită, acolo. Merg acolo, îi spun: domnule, pe mine m-ați lovit. El tot spunea că m-a lovit el. Bine a fost că nu m-a lovit tare, bine că nu am pățit nimic, că nu mi-a dat în portieră…Eu nu știam ce înseamnă amiabilă" a mai spus Jador, pe contul său de Youtube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest