Jador a furat un ceas de 8.000 de euro, dintr-un magazin din Turcia: „Nu aveam bani și i-am zis să îl țină de vorbă”/ VIDEO

 

Jador a șocat pe toată lumea când în cadrul reality show-ului „Jador Adevărat” a recunoscut ca a furat un ceas de 8.000 de euro, dintr-un magazin din Turcia.

Dacă acum este unul dintre cei mai bine cotați artiști din industria muzicală românească, motiv pentru care își permite să își cumpere tot ce vede cu ochii, înainte lucrurile stăteau cu totul și cu totul altfel pentru Jador.

Aflat la o testare de parfumuri, manelistul a încercat să facă o glumă și i-a spus prietenului său să țină de vorbă angajata, în timp ce el fuge cu produsul. În secunda doi, Jador și-a adus aminte că a și făcut acest lucru, însă cu un ceas de 8.000 de euro.

Jador a povestit cum într-o vacanță în Turcia a pus ochii pe un ceas mult prea scump pentru banii pe care îi avea în buzunar și a creat o diversiune cu prietenul lui, Mocanu, pentru a intra în posesia lui. Manelistul a dezvăluit pas cu pas cum s-a desfășurat toată „acțiunea”, în magazinul de bijuterii:

”Era mult și nu aveam bani și i-am zis lui Mocanu să-l țina de vorbă. Era 800 sau 8000 de euro!”, a spus Jador în direct!

A făcut accident cu mașina

Recent, Jador a fost protagonistul unui accident rutier, după ce șoferul unui alt autoturism nu a respectat regulile de circulație și i-a „șifonat” bolidul de lux. Manelistul a mărturisit că după momentul impactului, vinovatul a fugit de la locul faptei și a fost nevoit să contacteze autoritățile pentru a rezolva problema.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest