Jador a pus-o la locul ei pe Bianca Pop, după ce fosta ispită a spus că vrea să îi facă trei copii: “Am alte preferințe”

 

După ce Bianca Pop a făcut public faptul că îl place pe Jador, spunând că au vorbit și la viitoarea întâlnire o să îi facă și trei copii, artistul a răbufnit. Cântărețul a pus-o la locul ei pe fosta ispită de la “Insula Iubirii” și și-a dezvăluit preferințele în materie de femei!

Tânăr, frumos și talentat, e cam greu să nu fi asaltat de fete. Jador se bucură de succes, atât pe plan muzical, cât și pe plan amoros! Nu puține sunt domișoarele și doamnele care și-l doresc pe artist în viața lor. Ba mai mult, unele dintre ele se consideră într-o relație cu artistul, care nu ezită să le dea peste nas. Exact cum a fost și în situația cu Bianca Pop.

„Am observat că sunt tot felul de fete cunoscute care pretind că vorbesc cu mine, pretind că sunt într-o relație cu mine. Nu e așa. Și nic nu vreau vreo cunoscută de genul ăsta. Am alte preferințe la fete”, a spus Jador pe contul de Instagram după ce ispita Bianca Pop a declarat că ar avea vreo legătură cu el.

Este clar că sunt mai multe femei, mai mult sau mai puțin celebre, care și-ar dori să pună mâna pe artist. Nu-i de mirare acest lucru, mai ales că Jador petrece foarte mult timp în sala de sport, iar acest lucru este vizibil în pozele la bustul gol pe care și le postează pe rețelele de socializare, undeva face furori în rândul domnișoarelor ce înroșesc butonul de like.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest